Home » Erhverv » Lære at investere penge i Small Cap aktier og gør trecifret overskud (fjerde del)

Lære at investere penge i Small Cap aktier og gør trecifret overskud (fjerde del)

Nogensinde hørt om ingen risiko, ingen belønning? Nå, behøver købe mere risikobetonede small cap aktier, der kunne vende trecifret gevinst ikke at være en risikabel proposition. I de første tre artikler af denne lille og micro cap serie, de første fire regler fokuseret på at købe strategier. I denne sidste artikel, vil den sidste og femte regel dække salgsstrategier.
Regel nummer fem: Fjern følelser fra dine beslutninger med disciplineret salgsstrategier.
Så nu da vi har dækket sådan buy-in til sådanne fiskebestande, lad os gennemgå salgsstrategier, fordi de er lige så vigtigt. Med salg, altid begrænse din ulempe med stop tab på 10% – 15% i lange positioner og stoppe tab på 25% med indstillinger. Ved hjælp af denne strategi fjerner meget af risiko fra at forsøge at kapitalisere på tocifrede og tredobbelt ciffer gevinster. I virkeligheden, når du bliver god til at identificere muligheder, ville at have vindende pick procenter af 70-85% ikke være usædvanligt. Og hvis du nå disse procentsatser, på 15% af henter du miste flere hundrede dollars i bliver irrelevant når opvejet af din store gevinster. Ved en gennemgang af hvad med gevinster, bare overholde én regel.
Ikke få grådige og altid lås i gevinster.
Hvis du ikke få grådige, er der ingen måde du ikke bør tjene penge fra en bestand, der har oplevet en eksplosiv vækst. Men dette scenario sker. Og kun én ting, der forårsager dette til at ske. Grådighed. Folk vil se 100% af overskuddet forvandle til 20% tab på grund af grådighed.
Ligesom du gjorde med din buy-in pris, har en forudbestemt salgsprisen. I modsætning til køb i prisklasse, ville jeg vælge en mere specifik pris. For eksempel, lad os overveje stock YYY igen og antage, du har købt lager for $3 et aktie. Sige du indstille dit mål på $5 en aktie, en stigning på 67%, men at det blæser lige igennem denne pris to uger senere.
Hvad gør du nu? Hold eller sælge?
Sælg strategier hastigt stigende lagre bliver billedet lidt murkier end med sælge strategier af bestande, der er faldende. Når en bestand passerer gennem din 15% stop tab for (Se del I i denne artikel), det vil sælge automatisk, ingen spørgsmål, med alle følelser fjernet fra denne beslutning. Men hvad gør du, når bestanden skydning skyward med tilsyneladende ubegrænsede opadrettede? Det afhænger af, hvad der driver prisen op. Hvis ren spekulation er det eneste, der driver prisen, sælge halv din position og derefter sætte trailing stop tab af 20% på den resterende halvdel. Med andre ord nu aktien YYY er steget til $5 en del fra mit oprindelige buy-in-pris på $3 et aktie, jeg sælge halv min holdning, og mine stop tab pris på den resterende halvdel har nu flyttet op til $4.25 en andel. Denne måde, jeg har låst i min forudbestemt 67% gevinst på halvdelen af min holdning af YYY og den mindste mængde af fortjeneste jeg kan gøre på den resterende halvdel er 42%.
Nu hvis indtjening og salg presser prisen op, kan jeg tage en anden strategi. I stedet for at sælge halvdelen af min holdning i YYY, vil jeg holde fast i min hele stilling, men igen indføre en trailing stop tab af 20%, flytte mine stop tab pris-punkt op til $4.25. Dette er mere risikable end den første strategi, men det vigtige ting at bemærke er, at jeg stadig låsning i gevinster. I dette scenario, jeg stadig sikre mig selv en 42% vinde uanset hvad der sker med bestanden fra her på out.
Nøglen, og jeg kan ikke understrege dette nok, er altid tage gevinster fra tabellen eller låse dem med halter stopper. Ved at gøre dette, skal du fjerne dine følelser fra dine beslutninger. Formulere en disciplineret sælge strategi og du vil gøre en masse flere penge, end du ville ved at forsøge at forudsige retningen for små og mikro-cap aktier du investere i. Plus du sparer en masse penge på den psykiater du ikke behøver at ansætte på grund af alle de unødvendige stress du ville have forårsaget selv af ikke beskæftiger disse strategier.
Så for at opsummere, altid begrænse din nedadrettede og lås i gevinster med stop loss ordrer, når investerer i små og micro cap aktier og du kan investere i aktier med enorme potentiale uden stress forbundet med enorme risiko for nogle af disse bestande.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.