Home » Erhverv » Kortere forsyningskæder, højere forventninger

Kortere forsyningskæder, højere forventninger

De sidste par år har set nogle dramatiske ændringer i parcel shipping metoder. De fleste af disse ændringer har været drevet af utålmodighed, manifesteret i branchen kalder “en afkortning af forsyningskæden.” Det er en interessant sætning, opsummering en bred vifte af kundernes holdninger og forretningsstrategier.
Til forbrugeren, afkortning af forsyningskæden betyder en uvilje mod at acceptere ordet “udsolgt” eller forsinkelser i ordrebehandling, og en modvilje mod at udholde langvarige leveringstider.
Den sælger, der skal en eller anden måde opfylde disse højere kundernes forventninger, kortere supply chain middel at reducere lageret vender, “crossdocking” som meget produkt som muligt og har komplet oversigt på side på alle tidspunkter. Siden starten af “dot-com” æra, har købmænd lovet 24-timers produkt levering, på lager beholdning og on-line ordresporing. Dette niveau af service er ikke kun normen, det er nu det mindste acceptable tilbud.
At holde både forbrugeren og sælger glade påhviler parcel afskibere, der nu skal udføre på hidtil uset serviceniveauer og konstant reducerede omkostninger. Heldigvis, distribution teknologi er ikke på plads til at støtte disse høje mål.
Designe en parcel distributionscenter opfylder nuværende industri krav kræver en grundig gennemgang af nye processer og teknologier. Heldigvis, mål, i det mindste er klart: at distribuere produktet gennem distributionscenteret så hurtigt som muligt, med den største grad af nøjagtighed og til den laveste mulige pris.
Gamle metoder og systemer er simpelthen ikke i stand til at håndtere den nuværende utal af produkter og ordre størrelser i en effektiv eller omkostningseffektiv måde. Den nye generation af effektiv distributionscentre, håndtere på den anden side mere produkt hurtigere og billigere end nogensinde før, med en større grad af ansvarlighed og øget orden synlighed til klienten. Selvfølgelig, kan ikke du bare smide ud alle de gamle systemer og købe nogle “alt for alle” hyldevare-system til at løse alle dine problemer. Det ville være rart, hvis det var så let, men det er ikke.
Tilgængelige nye teknologier
De fleste virkelig effektiv distributionscentre er designet fra bunden op. En ren tavle er det bedste udgangspunkt, men hvis du er dette ikke heldigt og skal tilpasse en dateret operation til aktuelle standarder, en modulær implementering af eksisterende teknologier og praksis fungerer næsten som godt.
Skal være udtryk for en vigtig advarsel: nuværende softwaresystemer stole på teknologisk avancerede materiale håndtering udstyr og avancerede hardware at nå industri standard ydeevneniveauer, og alle komponenterne, der virkelig går “hånd i hånd.” Med andre ord, kan ikke du bare sæt nye software i et forældet system. Omdanne en grundlæggende manuel betjening i en stærkt automatiseret og yderst produktive automatiseret drift kan kræve flere systemer opgraderinger på samme tid.
Software. Nuværende WMS (Warehouse Management) systemer er mere omfattende end nogensinde, støtte et utal af automatiserede processer med “best practice” metode. Et væld af “anden del” WMS leverandører såsom Radio Beacon og Softeon har udviklet yderst omkostningseffektiv, løsninger, der er teknologisk avancerede, tilbyder modulopbyggede gennemførelse baseret på kundebehov, og støtter de mest komplekse distribution scenarier. At vælge den korrekte software systemer leverandør er en kritisk vej beslutning, hvor muliggører aktuelle distribution processer.
Inde distributionscenter administrerer systemteknologi materiale bevægelse gennem anlægget. Et nyligt eksempel er stemmegenkendelse transaktion software. Kan virksomheden, en større detailhandler i USA, begyndte indarbejdelsen af denne teknologi i deres distributionscentre i 1990 ‘s. Dengang det var banebrydende og virkelig eksperimenterende. Nu, stemmegenkendelse systemer regelmæssigt styre processer som modtager, lager og plukke med enorme forbedringer i nøjagtighed og effektivitet.
Produkt-id’et. De seneste produktion identifikation teknologi, RF ID, lader brugerne programmere en chip på størrelse med en blyant tip eller mindre med data kapacitet, der overgår stregkode scanning for modtagelse, lagerstyring og shipping karton identifikation, og vil være en WAL-MART forudsætning af 2005 for større leverandører. Massachusetts Institute of Technology havde udviklet en testlab specifikt for anvendelsen af RF-id-teknologi inden for handel.
Enhed sortering. For de operationer, der udfører sande “fulfillment” (opfylde ordrer gennem pluk af individuelle enheder) havde materialehåndtering verden nu udviklet systemer for efterspørgsel på alle niveauer. “Pick til lys” og “Put lys” systemer er den software, drevet ækvivalenter af manuel plukning systemer er almindeligt tilgængelige. Endnu bedre, findes lave omkostninger og moderat sats enhed sortering systemer fra mange leverandører. Enhed sortering er nu koste berettigede selv ved de mest aggressive corporate ROI formler.
Bestil/karton størrelse. Opstemthed i kunde serviceniveauer har skabt en trend mod mere hyppige, men små ordrer. Dette fænomen har skabt en større mængde af små, let kartoner, som skal behandles eller anden måde. Conveyable mindste størrelse og vægt af kartoner havde ændret sig, og leverandører af udstyr har reageret for at imødekomme efterspørgslen.
Ældre mekaniske formidle systemer havde minimum karton vægt parametre, som nu er urealistisk. En håndfuld af leverandører har udviklet elektronisk styrede ophobning transportører, som hovedsagelig har ingen minimum vægt krav. De mest sofistikerede transportører af denne type funktion lav spænding, uafhængigt drevet ruller for nem vedligeholdelse og billig drift. Denne teknologi blev banebrydende af firmaet Versa transportbånd til de befordringspligtige virksomheder over et årti siden, og er stadig standarden for karton håndtering.
Karton sortering. Øget facilitet i hele har påvirket udgående karton sortering teknologi samt. De fleste systemet designere er klar over, at evnen til at sortere kartoner til høje priser begynder med mulighed for at flette produkt hurtigt og fodre sorteringsanlæg til høje priser. Systemer leverandører som Intelligrated har udviklet ultra høj sats produkthåndtering løsninger udnytte højhastigheds karton sortering systemer, der opererer i synergi med ekstremt effektive Flet teknologi. Resultatet er en “plug and play” tilbage ende distributionssystem, der vil levere høje med forventede produkthåndtering nøjagtigheder.
Pre-ejet udstyr muligheder. I denne tid med reduceret corporate anlægsudgifter er der ét opmuntrende nyhed. Der er steder hvor en lejlighedskøb kan findes, hvor relativt nye teknologi kan købes for mindre end du måske tror.
Nær begyndelsen af denne artikel nævnte jeg pression på sælgere og distributionscentre både at opfylde eskalerende kundernes forventninger. Nå, var ikke alle forsigtig med de løfter, eller succes med at opfylde disse forventninger. Resultatet er, at der er en række af hedengangne dot-com virksomheder, der har opgivet millioner af dollars i distributionssystemer, og deres tab kan være dine gevinster. Find den rigtige samarbejdspartner for denne anden-markedet mekanisering og du kunne redde hundredtusinder (endda millioner) af dollars. Det er en “rigtige tidspunkt, rette sted” mulighed.
Konklusion
Afslutningsvis, kræver imødekommende en forkortet supply chain engineering en omfattende og omkostningseffektiv distributionsstrategi, herunder vedtagelsen af moderat komplekse informationssystemer og relativt sofistikeret materialehåndtering teknologier. Dette er et marked krav. Du har ingen reelle valg, hvis du forventer at forblive konkurrencedygtig. Den gode nyhed er, at der er lidt reel risiko, da processen involverer gennemprøvede teknologi med overbevisende og garanteret afkast.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.