Home » Erhverv » De mange måder at Profit fra opps flere kontanter Streams

De mange måder at Profit fra opps flere kontanter Streams

I en tidligere artikel introducerede vi dig til begrebet OPP, eller andre folks ejendom.

I denne artikel bad vi dig, hvad du ville gøre, hvis du har fundet en virksomhed som:

kunne generere flere streams af indkomst

ville arbejde på ethvert område af landet

kunne være arbejdet både lokalt og nationalt plan

kunne være arbejdet både på og udenfor nettet

vil tillade dig at opbygge din lang sigt nettoformuen

og kan startes, enten i din fritid eller deltid

Hvad vi taler om er en vidunderlig business, der tillader dig at generere øjeblikkelig cash flow og også bygge din lang sigt nettoformuen.

Så er hvad denne vidunderlige business. Lease købe.

Lease indkøb er en specialiseret niche i feltet af kreative fast ejendom, som lader dig styre ejendom uden besværet med ejerskab; og profit fra dette. Lease indkøb giver vidunderlige fordele og muligheder for sælgere, købere, investorer og dem, der ønsker at drive en hjemme-baseret forretning. Lease indkøb lader dig styre ejendom uden ejerskab og det har fordele for alle.

Lease indkøb giver dig med forskellige måder at tjene penge. Nogle af dem er:

Du tjene penge med tildeling gebyr. Overdragelse gebyr er de penge, du modtager fra sælger en kontrakt, du har på en ejendom. Dette vil variere alt efter den strategi, du bruger.

Du kan også tjene penge på cash flow. Cash flow er forskellen mellem hvad lejer/køber betaler du og den forpligtelse, du har på en ejendom. Du kan også forhandle med sælgeren for en procentdel af den positive pengestrøm, selv hvis du bruger en af de strategier, som du ikke er i handlen.

Du kan modtage penge ved lukketid. Når lejer/køber øvelser mulighed for at købe ejendommen, og hvis handlen er struktureret på denne måde, kan du modtage penge på lukning.

Du kan oprette dine egne, høj kvalitet noter, som vil give dig en meget flot månedlige indkomst.

Du kan spejlvende en kontrakt eller sælger en ren indstilling til en anden investor og modtage penge på denne måde.

Du kan rådføre sig med købere og sælgere. Undertiden sælger bare ønsker ikke du i handlen eller en køber ønsker at gøre det selv. I disse tilfælde kan du rådføre sig med købere og sælgere og vise dem, hvordan det skal gøres. Du oplade en høring gebyr for at hjælpe købere og sælgere med lease købe deres ejendom.

Hvert år får tusindvis af mennesker begyndte at bygge deres formuer i fast ejendom. Det er veldokumenteret, at fast ejendom er verdens største rigdom builder.

Niche af Lease købe giver dig mulighed for at nå deres finansielle frihed, med OPP, andre folks ejendom. Alt det kræver er ønsket om at lykkes, nogle gang investering fra din side og nogle specialiserede viden.

Som du kan se, kommer Lease købe meget tæt på at være den Perfect Home-Based virksomhed. En realistisk første år indkomst er $50.000 til $75,000 for nogen arbejder fuld tid. Du kan tilføje $20.000 til $30.000 til din nuværende indkomst på grundlag af en del tid.

Tror du ikke, du skylder dig selv at udforske potentialet i OPP?

Hvad du venter nemlig?

Copyright DeFiore virksomheder 2000


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.