Home » Erhverv » At blive en løsning til dine kunder problemer

At blive en løsning til dine kunder problemer

De af os i home baseret og små virksomheder er i effekt at sælge vores produkt. Så bliver en effektiv sælger er meget vigtigt. Husk, at sælger ikke er det eneste du gøre. Glem ikke at bruge din tid fornuftigt.
Hvad du skal gøre for at hjælpe dig med at komme videre er at:
Planlægge og prioritere. Hvis størstedelen af din dag er brugt med dine kunder, skal du nogle ned tid. Du skal have tid til at se på udviklingen i din virksomhed. Hermed mener jeg gå over dine kundeposter, se, hvor mønstre er, hvilke ændringer du skal gøre og derefter oprette en plan for at gennemføre disse ændringer. Hvis du bruger lidt tid i slutningen af hver dag gå over hvad viste sig i løbet af dagen og oprette din plan og tidsplan for den næste dag, bliver du meget bedre forberedt til næste dag og de efterfølgende dage.
I begyndelsen af hver uge, tage et kig på hvor du ønsker din virksomhed at være og gøre planer for, hvordan man kommer derhen. Hvis noget du laver ikke virker, skal du foretage ændringer. Dog skal du give disse ændringer tid til at arbejde. Hvis de ikke virker, skal du ændre dem igen. Vigtigste er, at du bruger tid hver uge for at regne ud hvad din virksomhed behov er, og hvad dine behov er, indtil du kommer op med, hvad der fungerer bedst for dig, din virksomhed og dine kunder.
Som mange af vores lang tid læsere ved, er jeg en stor fortaler for at gøre lister. Fyldes op dagligt til at gøre listen, en ugentlig og en månedlig. Husk at overveje dine mål når du foretager din To Do liste. Hvor ønsker du din virksomhed være i fem år, 10 år? Når du spørger dig selv disse spørgsmål, fokuserer du på den retning, du ønsker din virksomhed at tage og den indkomst, du ønsker at gøre.
Husk, når du har bestemt hvad dine mål er, så tag dine mål og finde ud af de skridt du skal tage for at komme til dette særlige mål. Gøre dette med hver af dine mål. Da vi koncentrerer os om salg i denne artikel, så spørg dig selv: har jeg brug for et nyt produkt? Skal jeg kigge efter andre måder at sælge mine produkter? Hvis jeg foretager disse ændringer vil jeg har brug for yderligere midler? Hvis jeg har brug for midler bør jeg få en parnter eller finde en investor? Hvis jeg øge min virksomhed vil jeg nødt til at ansætte nogen? Når du har besvaret disse spørgsmål, derefter tage de skridt, du er kommet med og sætte dem på din huskeliste.
Det er meget vigtigt, at du har en kalender og at du frister. Kalenderen kan være papir eller elektronisk. Det vigtigste er, at du bruger den. Sætte alle dine mål, de nødvendige skridt for at komme til dine mål og frister at opfylde disse trin i din kalender. Husk, hvis du bruger kalenderen klogt det vil hjælpe dig med at udrette, hvad du skal og hjælpe dig med at få tingene gjort effektivt og rettidigt.
For at vise dig, hvordan kalenderen kan arbejde for dig, lad os oprette en marketingkampagne. Første, du ønsker at planlægge frister for alt, hvad der skal gøres, før du kan endda starte kampagnen.
Først fastsat en frist i September 4 at re pris alle dine aktuelle produkter. Af 12 September kontakte de medier, du vil bruge til sats oplysninger sammen med deres læserskare oplysninger, og hvad deres annonce kopi krav er. I vores eksempel ville medierne være aviser og magasiner. Dog kan du også gøre det samme for fjernsyn, billboard osv. Ved udgangen af September (30) udgør dit annoncebudget for året. Du vil gerne bestemme, hvor meget det vil koste dig på månedsbasis, så du kan få en nøjagtig bestemmelse af dine månedlige udgifter. I midten af oktober (Lad os sige 15) fastsættes en frist for din annoncetekst og enhver kunst, således at du kan overholde deres deadline. Lad os sige i vores eksempel er det 1. i måneden. Så ville det være 1 November.
Ovenstående eksempel illustrerer, hvordan at tage et stort projekt og bryde det i mindre projekter og til at fastsætte frister for dem, så du kan få hele projektet gjort.
Som enhver succesrig virksomhedsejer vil fortælle dig, er altafgørende at holde kontakten med kunder. Du kan kalde dine faste kunder ofte, måske hver sjette uge eller hver måned. Eller hvis kald ikke er muligt i din virksomhed, holde kontakt ved at sende postkort, flyers eller en særlig meddelelse. Sørg for at holde styr på når du sidst talt med enkelte, eller var i kontakt med dem. Også, hvis det er muligt, gøre nogle kommentar, der tilpasser opkald eller skriftlig kontakt. For eksempel bede om nye udviklinger i deres forretning eller nævne ægtefælle eller børn ved navn. Kend din kunde. Gøre din kunde føler vigtigt.
En fantastisk måde at holde kontakten med kunden er når du har foretaget et salg, sende en tak til efterretning. Hvis din virksomhed berettiger det, hvis din kunde vil sandsynligvis løbe tør for forsyninger i tre måneder, sende en påmindelse.
Som vi alle ved, kataloger er stor, men er de meget dyre at mail. Snarere end at sende et katalog hvorfor ikke bare sende et postkort til dine kunder, annoncerer den nye elementer, du har tilføjet til din butik. Hvis de bruger et bestemt produkt, nævne, at på postkortet. Ferie er et godt tidspunkt af året at kontakte kunder. Hvis din virksomhed berettiger det, er et fødselsdagskort en nice touch. For eksempel sender mit forsikringsselskab mig et fødselsdagskort hvert år, sammen med en kalender.
Nogle andre måder at holde kontakten er at sende dem en artikel om din virksomhed eller en butik ark (disse normalt fokusere på én eller et par punkter) eller starte et nyhedsbrev og sende det til kunderne på kvartalsbasis eller oftere, hvis det er nødvendigt.
En anden glimrende måde at holde kontakten med kunden er at blive en ressource for dine kunder. Husk, at mange gange når du foretager et salg, du giver en løsning på et problem. Lease købe er en løsning for dem, der har brug for at flytte deres hjem hurtigt. En reparationsservice er en løsning for slid og ælde, der kommer med tiden. Skat regnskabsudarbejdere giver en løsning til dem, der gruer skatte-tid og alle papirarbejde er involveret. Nyhedsbreve er en fantastisk måde at blive en ressource. Du kunne have en FAQ (Frequently Asked Questions) artikel om et bestemt produkt, du sælger. Gøre din kunde klar over, at du kan give dem med løsninger for en bestemt type problem. Hvis din kunde har et problem, at du ikke kan løse henvise dem til en anden ekspert. Hvis du ikke er sikker på noget, når din kunde beder, ikke bluffe din vej gennem det. Fortæl din kunde at du vil komme tilbage til dem med et svar.
En af de vigtigste ting er at levere hvad du lover. Hvis du siger noget vil gå ud på en bestemt dag, være sikker på det gør. Hvis du siger, du vil komme tilbage til dem med visse oplysninger, være sikker på at du gør så. Lad aldrig din kunde.
Når dine kunder og andre tænker på dig, ønsker du at være tænkt som en Problemløser. En person, der er pålidelig, organiseret, og bekymrer sig om. Hvis du gør alle de ovennævnte kan du opnå dette og kunder vil ringe til dig og mere vigtigere, henvise andre til dig.
Copyright 2003 DeFiore virksomheder


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.