Home » Erhverv » 7 måder at sælge og bevare din integritet

7 måder at sælge og bevare din integritet

Gør mere salg samtidig bevare din integritet–er det muligt at gøre begge dele?

Her er syv forslag:

1.Fokus på at få til “sandheden” om din potentielle kundes situation. Du kan eller kan ikke være en egnet til hinanden, så kun fokusere på det endelige mål at gøre salg derails tillidsskabende proces. Uden tillid kompromis du integritet.

2.Eliminere afvisning én gang for alle ved at sætte realistiske forventninger og undgå traditionelle salg adfærd som defensiveness, overtalelse og overtro. Hvis du ikke forsøger at sælge, kan ikke du afvises.

3.Stop “jagter” potentielle kunder, der har ingen intentioner om at købe. Hvordan kan du gøre dette? Skift din tankegang og boost din sandheden-søger færdigheder så at du kan hurtigt, men allernådigst, skelne om to af du er en potentiel “passer” eller ej.

4.Undgå at kalde folk “perspektiver” eller endda tænker på dem måde. Mennesker er mennesker, og når du mærke dem i dit sprog eller dine tanker, du tydet dem og salg proces. “Udsigten” styrker tanken om, at salget er kun “numre spil.” Uddanne dig selv til at tænke på “potentielle kunder” i stedet.

5.Tag “koldt” ud af din cold calling. Ikke starter med “Hej, mit navn er… Jeg er med… Vi… “. Når du begynder en samtale ved at gøre det om dig, i stedet for om anden personen, klippe du straks off mulighed for at åbne en dialog. Prøv den mere ydmyge tilgang til at spørge “Måske du kan hjælpe mig for en anden,” og husk at du virkelig ringer til at hjælpe dem med at løse deres problemer.

6.Forsøg ikke at “overvinde” indvendinger. I stedet, afgøre, om indvendingen er klientens sandheden eller ej. Derefter kan du beslutte, om at fortsætte med at åbne samtalen.

7.Undgå at bruge “Jeg” eller “Vi” i din e-mail-meddelelser til potentielle kunder. Disse ord betyder, at fokus for din meddelelse er på opfylder dine behov i stedet for at løse deres problemer. Dette angiver den forkerte tone til en potentiel relation.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.